FRAKT - endast 59 kr          

Panduro

På Panduro strävar de efter att bygga på glädjen du känner när du skapar något med dina händer. Inte för att du måste, utan för att du helt enkelt inte kan låta bli. Skapandet talar till både hjärta och hjärna och får oss alla att må bra, oavsett om vi är entusiastiska amatörer eller fullblodsproffs, om vi skapar ensamma eller tillsammans med andra. En hel mängd med pyssel från Panduro hittar du hos oss.

Panduro föddes ur ren skaparglädje när spanskättade Carlo Panduro började tillverka egna souvenirer och smycken i efterkrigstidens Danmark. Hans son Jörgen anslöt sig snart till familjeverksamheten och började sälja hobbymaterial till den offentliga sektorn. I mitten av 1950 talet öppnades den första Panduro-butiken på Nörrevold i Köpenhamn. 1962 gick resan över Öresund och Panduros första svenska butik öppnade på Södra Förstadsgatan i Malmö.

2011 förvärvade Panduro Pipoos, motsvarigheten till Panduro i Holland. Totalt finns 27 Pipoos-butiker i Holland och Belgien. 2016 förvärvades Kreatima, en välrenommerad butik för konstnärsmaterial i Stockholm och på nätet.

 

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen