FRAKT - endast 59 kr          

Djeco

Det franska leksaksföretaget Djeco är världskända för sina pedagogiska leksaker av hög kvalitet. De har leksaker för allt från baby och småbarn till de äldre. Från att ha varit ett renodlat grossistföretag designar de idag sina leksaker och tillbehör till barnrummet. De erbjuder helt fantastiska leksaker och inredningsdetaljer och är även kända för sina fantastiska pussel och pyssel! Designen på deras produkter sammanfattas bra med två ord, hippt och retro.

I Djecos sortiment med leksaker hittar du flera olika pedagogiska varianter av leksaker. Se de fina pusslen där man exempelvis lär sig om årstiderna eller de roliga obersvationspusslen. De erbjuder även roliga pyssel, fina set med stickers, origami eller varför inte prova på några av de härliga tatueringarna. Självklart dermatologiskt testade och sitter jättebra. Hos Djeco kan du hitta riktigt fina  finns riktigt många bra presenter till barnkalaset. 

Alla produkter är utformade för att främja fantasin och kreativiteten hos barn, designade för att fånga deras intresse samt utvecklande för att lära och träna barnen inför livets utmaningar.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen