FRAKT - endast 59 kr          

Mjukdjur

Vi erbjuder flera mysiga och coola mjukisar, främst från Jellycat, Ty och Maileg.

Jellycat etablerades i London 1999 och är nu ett av världens ledande leksakstillverkare av lyxiga mjukdjur. Jellycat designar i England med producerar och distribuerar avancerade högkvalitativa mjukdjur runt om i världen. Jellycat strävar ständigt efter att använda de mest intressanta och särpräglade materialen för att ta fram sina humoristiska, trendiga och fantastiskt mjuka gosedjur. Du hittar flera av dem hos oss.

Beanie Boo medium, de bedårande gosedjuren från företaget TY upphör aldrig att älskas – och det finns det en anledning till. Med sin mjuka päls och stora gnistrande ögon är det få som kan motstå dem. Beanie Balls och Beanie Boos är oändligt populära och har samlats över hela världen sedan 1993. Gosa med en och du förstår varför! En annan rolig detalj är att varje Beanie Boo har sin egen födelsedag. TY Beanie Boos är av exceptionellt hög kvalitet och är i en helt egen klass när det gäller gosedjur.

Mailegs underbara mjukisar är sagolikt söta. De finns i variernad storlekar och olika kläder. Hos oss hittar du ett härligt gäng av dem.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen