FRAKT - endast 59 kr          

House Doctor

Modern design kännetecknar House Doctor i alla produkter, från lampor, mattor och speglar till mindre detaljer. House Doctor är kända för att ha fina produkter till en bra kostnad, vilket gör att de har fått en bred och engagerad målgrupp. Vi har ett urval av deras sortimentet med något för alla stilar och smaker.

Det danska företaget House Doctor startades av tre syskon med kreativa gener; Rikke, Gitte och Klaus. Syskonen har alla en stor passion för interiör och jobbar med en stark tro till att vacker inredning gör att vi får en större passion för livet. Som flera andra stora framgångssagor så startade även denna verksamhet i ett garage, närmare bestämt i föräldrarnas garage. De drev tillsammans ett framgångsrikt industriellt designföretag, i takt med att idéerna började bli bredare så föddes House Doctor 2001. Redan 2006 var företaget vida känt och jobbade sig ut från Danmark och mer internationellt.  

Omåttligt populära House Doctor skapar möbler och inredning som passar in i alla hem, oavsett stil. Med allt från lampor, mattor och soffor till speglar och tvålar så är House Doctor en aktör som minst sagt täcker alla behov och önskemål man kan ha om interiör. Man kan inreda hela sitt hem med House Doctor, från prydnad till sängkläder. 

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen