FRAKT - endast 59 kr          

Papo

I nästan 25 år har PAPO tillverkat sina fantastiska figurer. Barndom är en tid för upptäckt och lek och det var det de ville uppmuntra när de formgav de första prinsessorna, prinsarna, drakarna och riddarna. Nu är sortimentet mycket bredare och det finns allt från tama och vilda djur till dinosaurier och pirater.

PAPOS figurer är spännande och roliga och väcker barns fantasi. Det bästa sättet för ett barn att lära sig är genom lek; lek väcker nyfikenhet och nyfikenhet leder till upptäckt och kunskap.

Men det är inte bara barn som uppskattar PAPOS figurer. Tack vare deras realism är de även mycket populära bland samlare.

PAPO värnar om jordens djur och genom sina figurer vill de uppmärksamma vår planets natur och den biologiska mångfalden. De är medlemmar i Världsnaturfondens företagsklubb - genom detta partnerskap ger PAPO ekonomiskt stöd för djuren på vår planet.

PAPO fokuserar på kvalitet. Varje figur målas för hand med enorm detaljrikedom. Figurerna tillverkas enligt EUs regelverk för leksakers säkerhet och de är fria från otillåtna ftalater. I dessa tider av masskonsumtion är PAPO stolta att tillverka kvalitetsleksaker.

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen