FRAKT - endast 59 kr          

Krabat Design

Krabat erbjuder annorlunda och unika leksaker för dig som vill ha något annat än plast och batterier. Hos Krabat är det barnen som ger leksakerna liv.

De strävar efter att deras leksaker får barn att lägga ifrån sig sina telefoner och iPads och istället arrangera en sagolik fikastund där de bjuder på fina bakelser i trä, snickra ihop världens bästa lådbil eller segla ut på svindlande piratäventyr i trädgården. Hos oss hittar du magiskt fina mjukisar, pyssel, pussel och mycket mer. 

KRABATS självklara ledord är kvalitet, säkerhet och hållbarhet. Leksaker ska tåla att lekas med och de ogillar slit och släng. Hög kvalitet går hand i hand med hållbarhet; om leksakerna håller längre och är tidlösa, behöver man inte köpa nytt så ofta. Deras leksaker tillverkas under etiska förhållanden och de har också ett stort urval av ekologiska och Europa-producerade produkter. Mer trä, mindre plast.

KRABAT grundades 1999 av Anne Zapel von Bahr och Malin Pehrsson. Deras kunskap och engagemang - samt deras öga för formgivning - satte omedelbart KRABAT i framkant och företaget etablerade sig snabbt på leksaksmarknaden. Idag förknippas namnet med leksaker av god kvalitet och genomtänkt design.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen