FRAKT - endast 59 kr          

Asmodee Nordics

Asmodee grundades 1995 och är alltid på jakt efter de bästa spelen du kan spela. Oavsett om du letar efter ett roligt spel för familjen, en intressant diskussion mellan vänner eller ett spännande spel har Asmodee något åt ​​dig. Från bästsäljande familjespel och roliga festspel till underbara hobbyspel, sätter Asmodee och dess partners standarden för produktion och spel. Hos oss hittar du ett urval av deras produkter.

Asmodee Nordic grundades 2004 i Köpenhamn som Enigma Distribution och hade 6 anställda. Idag har företaget vuxit ur den ursprungliga miljön och sysselsätter nu mer än 30 heltidsanställda. 2018 slogs de ihop med Asmodee och är nu den nordiska filialen av Asmodee. De är fortfarande baserade i Köpenhamnsområdet med lager, administration och försäljningsavdelning, med ytterligare försäljningskontor i Norge (Oslo) och Sverige (Göteborg).

Företagets huvudfokus är distributionen av icke-elektroniska spel, samlarföremål och trendprodukter i Norden (Sverige, Danmark, Norge och Finland).

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen