FRAKT - endast 39 kr          

Fem snabba tips på hur du "mysar" till barnrummet

 

Jag älskar att inreda barnrum! Det finns så många möjlighet men ibland kan det vara svårt att veta vad man ska börja med. Därför ska ni få fem snabba tips på hur man gör barnrummet riktigt mysigt!

 

 1. Ös på med textilier! Häng upp en sänghimmel i ett hörn, lägg in en liten matta i den. Runda badrumsmattor brukar funka fint. Sedan är det bara att ösa på med kuddar i varierade färger och material. Kanske även en filt passar in? Sådär, världens mysigaste koja är klar!
   


   
 2. Belysning. Liksom i hemmets övriga rum behöver ett barnrum bra med belysning. Självklart behövs en taklampa som ger ett bra allmänt sken men glöm inte bort mysbelysningen. Till natten kan en fin nattlampa bli en trogen vän. En fin golvlampa i form av ett rådjur eller en svamp piggar verkligen upp rummet. Eller varför inte en kaninlampa i bokhyllan? Sedan blir det helt magiskt med en ljusslinga hängandes i sänghimmelen. Se bara till att inga sladdar hänger löst!
   


   
 3. Magiska mjukisar! Fina och mjuka gosedjur blir både en mysig kompis men även en jättefin detalj i rummet. Variera gärna i storlek och material. Jellycat har flera underbara mjuksiar som både små och stora kunder älskar.

   


   
 4. Vackra posters! Låt oss får bjuda in dig till Mrs Mighettos magiska värld. Deras underbara posters kommer i flera olika varianter och storlekar och de strösslar verkligen magi över barnrummet.
   

 5. Speldosa. Jag har ägnat ett helt inlägg till dessa finheter! Det är så roligt att se hur fascinerad barnen blir av en speldosa som snurrar runt och spelar en härlig melodi. Kanske blir det just speldosan som blir det berömda pricken över i:et i barnrummet?

Hoppas att ni har fått lite härlig inspiration och lämna gärna en kommentar om ni har några fler tips!  😊

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen