FRAKT - endast 59 kr          

Bäddtextilier och filtar

Här hittar du allt du behöver till ditt barn säng. Fina och mjuka filtar och bäddset samt mysiga snuttefiltar. Allt för att få en god natts sömn.

En snuttefilt eller babyfilt kan vara både en säkerhet och en tröst för barnet i alla lägen. Hos oss hittar du fina och gosiga snuttefiltar och babyfiltar för babyns sovstund. Vi har en härliga filtar i mjuka material och snygga designer och färger som din bebis kommer att älska. Hos oss kan du hitta  babyfiltar och snuttefiltar från populära varumärken som Rätt Start, Bloomingville och Jellycat!

Snuttefiltar & babyfiltar ger både trygghet och tröst

Vi vill självklart ge våra barn produkter som gör deras vardag roligare, lugnare och mysigare. Snuttefilten kommer högt upp i listan över viktiga ägodelar. En mysig "kompis" som ger både trygghet och tröst i alla tillfällen. Vanliga filtar kan man heller inte få för många av. Fina filtar och i bra kvalitet är bra att ha i både spjälsängen, barnvagnen eller i famnen. Snuttefilten och filtar blir även en perfekt present eller dopgåva. 

Snuttefiltar och babyfiltar hos oss

Om du letar efter en fin snuttefilt i ett bra material till din baby har du kommit rätt! Hos oss på Burvalls Lek & Inredning har vi flera snuttefiltar och babyfiltar i olika designer, färger, storlekar och material. Välj bland flera populära varumärken som Rätt Start, Bloomingville och Jellycat. Våra populäraste filtar är dem från Rätt Start. Filten Tax kommer i tre färger, rosa, blå och clay. De är 100% ekologisk GOTS certifierat bomullsgarn, maskintvättbar. Söker ni snuttefiltar är de från Jellycat som har en liten mjukis fästsydd i hörnet av snuttefilten extra populär.

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen